Meillä on mökillä sekä kaasugrilli että muurattu puugrilli. Nyt olemme käyttäneet muurattua grilliä paljon enemmän kuin kaasugrilliä. Slow food. Parempi maku.
Tässä grillaantumassa karitsan kareet ja maissia. Lisäksi oli tarjolla tsatsikia ja fetasalaattia.
Joka aamu tuoreita hedelmiä ja marjoja. Yllä nektariinia, vadelmia ja pensasmustikoita. Alla ananasta ja mansikoita.
Savukala on myös yksi mökkiherkkumme. Tässä savustupöntössä kaksi pikkusiikaa. Savustamme myös lohta ja ahvenia, saatavuuden mukaan.
Savukalalle tein yrttikermaviilikastikkeen, johon poimin yrtit yrttiruukustamme ja/tai pelloltamme. Tähän laitoin ruohosipulia, minttua ja basilikaa, ja sitten vain kattilallinen uusia perunoita seuraksi.
Lounaaksi teen usein salaatin, monesti aineksista mitä on jäänyt yli edellisen päivän aterioilta ja salaatin haen omasta pellosta. Tässä esim edellisen päivän grillaukselta jäänyttä halloumia ja tomaattia, lisäksi paprikaa, fetaa, kurkkua, sipulia...kaikkea mitä oli jäänyt vähän yli, ja joista ei olisi riittänyt muuhun käyttöön.
Mikä on sinun lempi grilliherkkusi tai kesäruokasi?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti