torstai 17. joulukuuta 2015

Tonnikalatartar - healthy food


Mieheni innostui tekemään meille viime lauantaina tonnikalatartaria avokadopedillä.
Ostamamme tonnikala oli todella tummaa, sitä kun on olemassa myös vaaleampaa. Vaaleammasta tulisi varmaan vähän kauniimpi.

Tarvitset:

tuoretta tonnikalaa
chiliä
korianteria
soijaa 
avokadoa
suolaa
pippuria
tabascoa
limenmehua

Pilko tonnikala pieniksi kuutioiksi. Silppua sekaan chiliä ja korianteria, mausta soijalla. Anna tonnikalan marinoitua tunti pari. Soseuta avokado ronskisti haarukkalla. Mausta suolalla, pippurilla, tabascolla ja limenmehulla.

Asettele annosvuoan pohjalle tonnikalaseosta ja päälle ohuempi kerros avokadoseosta. Painele tiiviiksi. Kumoa lautaselle. Herkuttele sellaisenaan! 

Tätä ajattelin tarjota mahdollisesti myös jouluna ja/tai Uuden Vuoden aattona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti