lauantai 27. elokuuta 2016

Gazpacho aasialaisittain

Tätä kylmää keittoa tein siis rapujuhliimme alkukeitoksi ennen varsinaista alkuruokaa. Nautimme keiton kuplivan kanssa.





Tarvitset keittoon:


1 rasian kirsikkatomaatteja
1 kurkun
1 sipulin
2 valkosipulin kynttä
1 rkl verran tuoretta inkivääriä
2 tl sitruunaruohotahnaa
punaista chiliä maun mukaan
2 limen mehut
1 tl suolaa
1 tl sokeria
mustapippuria
tuoretta korianteria ja minttua kouralliset


Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta sileäksi. Maista onko maut kohdillaan, lisää mausteita tai yrttejä, jos siltä tuntuu. Viilennä keitto. Helteellä keiton sekaan voi lisätä muutaman jääpalan. 

Nauti heti, säilyy hyvin myös seuraavaan päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti