Lisukkeeksi tein kokonaisen uunissa paahdetun kukkakaalin, jonka sivelin pestolla, sen voi tosin sivellä pelkällä öljylläkin tai tahinitahnalla tai millä tahansa sopivalla öljyisellä tahnalla minkä kaapista löytää. Valmiin kukkakaalin päälle tein vielä kapris-vinaigretten eli öljyä, sitruunanmehua, suolaa, pippuria ja pikkukapriksia.
Ja kaiken kruunasi nyt niin suositut bataattiranskalaiset. Leikkaa bataatti samankokoisiksi ranskissuikaleiksi ja laita vuokaan, kaada päälle öljyä ja pari ruokalusikallista perunajauhoja, sekoita hyvin ja asettele ranskikset uunipelllille, niin etteivät ne kosketa toisiaan, ripottele päälle vielä suolaa.
Laita kanat uuniin (200 asteeseen) ensin, noin vartin päästä voit laittaa kukkakaalin ja bataatit. Ja kaikki on valmista kun kanojen uuniin menosta on kulunut 45 minuuttia.
Hiphei kun helppoa ja hyvää! Kivaa viikon jatkoa ja ensisunnuntain ruokaa miettimään....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti