Ruokahullut ovat lähdössä pian pikaiselle reissulle Ranskaan, tarkemmin sanoen Lyoniin ja siellä Bocuse d'Or -ruokaolympialaisia seuraamaan ja kannustamaan Suomi voittoon! Finaalissa, jota siis olemme menossa katsomaan kahden ruokahullun ystäväpariskunnan kanssa, kilpailijoiden täytyy valmistaa 5 tunnissa ja 35 minuutissa 14 lautasannosta ja 14 annoksen vadilla tarjoiltava ruoka. Tänä vuonna kokkien tehtävänä on luoda lautasannos kasviksista, ja kaiken kukkaraksi haastetta tuo lisää se, että annoksen tulee olla vegaaninen. Kasvisannoksen lisäksi kilpailijoiden pitää valmistaa myös liha-annokset, joiden pääraaka-aineet ovat tänä vuonna Bressen kana ja äyriäiset.
Lisää Suomen joukkueen mietteistä ja suunnitelmista voit lukea Päämääränä Lyon -sivustolta. Blogiin tulossa kisatunnelmia ja muita herkkujuttuja heti reissun jälkeen!
#taasnesyö #taasnepuhuuruoasta
Teille on tulossa mahtava reissu! Nauttikaa <3
VastaaPoistaKyllä on ollut mahtava reissu ja nautittu on!
VastaaPoista