Muutama ihanan aurinkoinen kuva tässä viime viikolta mökin grillauspuuhista. Kasviksista saa grillissä niin paljon parempia ja maukkaampia kuin muuten valmistettuna, tai ainakin näin grillikautena ja keskustassa asuvasta tuntuu, kun pitkästä aikaa pääsi grillailemaan.
Leikkasin kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja marinoin niitä hetken öljyssä, jossa oli yrttejä ja chiliä. Ennen marinadiin laittamista "itketin" kesäkurpitsaviipaleita suolan avulla noin vartin verran, muuttuivat näin taipuisimmiksi. Laitoin kesäkurpitsaviipaleiden väliin halloumia, joka on sellaisenaankin ihana grillattuna, mutta juusto suli ja lämpeni hyvin näinkin. Kesäkurpitsaviipaleet voi joko taittaa juustoviipaleen ympäri tai asetella juuston kahden kurpitsaviipaleen väliin, mikä tuntuu helpommalta.
Vierellä grillasin edellispäivältä jääneitä uusia perunoita, jotka olin kevyesti pyöräyttänyt öljyssä, sekä vuohenjuustoa, jonka ympärillä oli pekonia. Herkkuja kaikki!
Toivotaan, että Juhannuksen grillaussäät olisivat yhtä aurinkoisia tai että ainakin suurimmilta sateilta vältyttäisiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti