torstai 1. marraskuuta 2018

Juustopöytä - uusi harrastukseni










Porotartar, piimä-kirvelikastiketta ja punajuurta





Välijuusto: Valion Keisarinna






Kuhaa, parsaa, hummerikastiketta ja kampasimpukkamoussea





Jälkiruokajuustot Valiolta myös: Mustaleima, Salaneuvos ja Aura Gold





Jälkiruokana vadelma-litsimacaron ja mustaherukkasorbettia
----------------------------------

Liityin keväällä Juustopöytä yhdistykseen ajatuksena saada uusi kiva harrastus juustojen ystävälle. Syksyllä oli jo joitakin tapahtumia, mihin en muiden menojen takia päässyt, mutta ajattelin että yhdistystoiminnan voisi aloittaa tyylillä - suoraan 40-vuotisjuhlissa Hotelli Kämpin Peilisalissa.

 Ilta oli hauska upeissa puitteissa. Tapasin paljon uusia ihmisiä, yhdistyksessä jo pitkäänkin mukana olleita ja juttua riitti juustoista, hyvästä ruoasta, ruokamatkailusta ja jopa kouluruoasta! Menu koostui kolmesta annoksesta, yhdestä välijuustosta ja jälkiruokajuustoista, joista kuvat siis yllä.

Kiva ilta ja muuta yhdistystoimintaa odotellessa!

ps. jos Juustopöydän toiminta kiinnostaa, kurkkaa nettisivuille




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti