perjantai 26. heinäkuuta 2019

Pizzaa - myös perunapizzaa













Huomenta perjantaihin!

Tehtiinpä muutama pizza tuossa viime viikonloppuna mökillä kun tytär oli poikakaverinsa kanssa siellä. Paistoimme pizzat Weberin pizzakivellä ja niistä tulee kyllä niin ihanan rapeita siinä. Hidasta tekemistähän se on kun kivelle mahtuu vain yksi pizza kerrallaan paistumaan, mutta sitä mukaan kun pizzoja tuli ulos grillistä, leikkasimme sen paloihin ja jokainen sai herkutella pikkuhiljaa. Vatsa alkoi täyttymään aika nopeasti ja pizzoja jäi yli, mutta hyvältä ne maistuivat kylmänä seuraava päivänä.

Muut pizzat tehtiin aika perinteisillä täytteillä tomaattikastikkeen kanssa: parmankinkkua, salamia, bbq-kanaa...mutta viimeiseksi tein valkoisen perunapizzan, johon laitoin siis pohjalle ranskankermaa, päälle edellisen päivän keitettyjä perunoita ohuina viipaleina, vähän juustoraastetta ja tuoretta rosmariinia yrttiruukusta. Olipa muuten älyttömän hyvää! Suosittelen kokeilemaan ja vaipumaan sen jälkeen pizzakoomaan sohvalle. 

Ihanaa kesäperjantaita, mä tästä lähden kohta ystävän kanssa lounaalle ja aion polkaista sinne fillarilla mekossa.
Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti