Ah, mitä herkkua! Miksi tein vasta nyt tätä hyvin nälänpitävää chiavanukasta? Inspiraation sain ystäväni Kotonainen -blogista ja ohjeen OntheGo -blogista.
Tarvitset:
2 dl cashewpähkinöitä
4 dl vettä tai muuta nestettä
mausteeksi kanelia ja suolaa
palan tuoretta inkivääriä
muutaman taatelin
kypsän banaanin
1 dl chiasiemeniä
Blendaa tehosekoittimessa pähkinät ja vesi, lisää mausteet, taatelit ja banaani. Surauta vielä kerran kaikki kuoheaksi. Siirrä kulhoon ja lisää chiasiemenet, sekoita. Annostele kauniisiin laseihin ja peitä kelmulla. Anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli. Laita päälle hedelmiä, marjoja, granolaa tai syö sellaisenaan. Helppo ottaa myös eväsrasiassa töihin mukaan välipalaksi sellaisenaan nautittavaksi, maistuu siis myös ilman lisukkeita.
Mangokuutiot (Pirkka-pakaste) ja mansikat (pakaste) toivat väriä ja makua viime sunnuntaiaamun annoksiin, eräänä aamuna koversin päälle passionhedelmää ja toisena laitoin päälle granaattiomenansiemeniä (Pirkka-pakaste) ja Verson härkäpapugranolaa.
Värikkäitä ja energisia aamuja, päiviä ja iltoja!
ps. siskoni sanoi sunnuntaiaamuna, että tätä voisi tarjoilla vaikka jälkiruokana!
ps. siskoni sanoi sunnuntaiaamuna, että tätä voisi tarjoilla vaikka jälkiruokana!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti