torstai 6. huhtikuuta 2017

Parsaa ja äyriäisiä







Parsa ja äyriäiset ovat herkullinen yhdistelmä. Vihreät parsat voi keittämisen lisäksi kypsentää myös grillaamalla tai paistamalla pannulla, siihenkin riittää muutama minuutti, kuten keittämiseen. Samaan aikaan kun parsat kypsyvät, voit alkaa kypsentämään äyriäisiä. Tähän annokseen olin valinnut kampasimpukoita ja jättikatkaravunpyrstöjä. Paistoin äyriäiset nopeasti voissa ja asettelin parsojen kanssa kauniisti lautaselle. Tein kastikkeeksi voisulaa eli voita ja sitruunamehua, sekä mausteeksi kierros myllystä mustapippuria. Parsojen päälle vielä muutama lastu parmesania. Vinkki: parmesanpalasta saa helposti tehtyä lastuja omenankuorimaveitsellä.

Tarvitset:
vihreää parsaa
voita
sitruunanmehua
mustapippuria
lempiäyriäisiäsi
parmensanjuustoa

Ei muuta kuin kokkailemaan ja kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti