tiistai 24. maaliskuuta 2015

Mattomalleja eteiseen


Kävelin tänään ruokatunnilla läheiseen mattomyymälään katselemaan mattomalleja eteiseen. Meillä eteisen matolta vaaditaan erityisen paljon koiramme takia. Siihen on jäätävä mahdollisimman paljon koirantassuissa kulkeutuvasta hiekasta ja ravasta. 


Eteinen on pitkulainen ja suht pimeä. Tosin uusi valaistus tuo siihen kivan valon, kunhan pääsemme remontissa siihen asti.Eteinen on siis pidempi ja leveämpi kuin valmismatot ovat, joten meidän pitää tilata mittojen mukaan tämä matto. Materiaali tulee olemaan sisalia ja kun matto tehdään mittatilauksena, koko maton ympäri tulee kantaukset, valmismatoissa kanttaukset ovat vain päissä. Yllä vaaleita mallivaihtoehtoja. Osa pinnoista on rouheampia ja osa sileämpiä, osa tasaisemman värisiä ja osa enemmän kuviollisia.


Yllä vähän tummempia vaihtoehtoja, esim graffitin harmaa ja tumman ruskea. 
Vaaleammat värit houkuttelevat enemmän siinä mielessä että, vaalea matto toisi vähän valoisuutta eteiseen, mihin ei kuitenkaan tule luonnonvaloa, mutta tumma voisi olla käytännöllisempi. Saan mattoja viikonloppuna kokeiltavaksi eteiseen, sittenhän sen näkee mikä sopii parhaiten.


Valoa päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti