perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tunnelmia Levi-tunturilta


Työmatkalla Levillä. Ideoita ja inspiraatiota. Tiloja ja tunnelmia.


Auringonlasku. (kuvattuna gondolihissin ikkunan läpi, siksi huono kuvan laatu ja naarmut kuvasssa)


Maisema hotellihuoneen ikkunasta.Hotellin baarin kynttilätakka. Avoin kahteen suuntaan.


Poronsarvi valaisin ravintola Valkea Vaatimessa. Sopii hyvin pohjoiseen, ja voisin jopa harkita, jos täällä olisi oma vapaa-ajanpaikka. Oli oikein tunnelmallinen ja kiva paikka, voin suositella Levin kävijöille.


Hotellin kahvilan seinävalaisin. Tästä voi olla montaa mieltä, mutta jotenkin se sopi tilaan, kun kahvila oli vielä aika pimeä tila, ikkunat olivat vain ihan toisessa päässä.Ravintola  Valkea Vaadin, jänis koristeena. Onneksi listalla ei ollut jänistä, olisi voinut tulla paha mieli sitä syödessä. Ravintolan taustamusiikkina soi shamaanityyppinen-musiikki, sopi oikein kivasti tilaan ja kokonaistunnelmaan.Ravintola Valkea Vaadin.   Alkuruoka-annos Kuksa - savumuikkukreemiä, muikunmätiä, tilliä ja rapeaa puikulaa. Oikein onnistunut, herkullinen ja kaunis annos isossa kuksassa. 
Pääruoka-annos Rievssat - paistettua riekonrintaa ja metsomakkaraa, puikulaperunaa ja puolukalla maustettua riistakastiketta. Tarjoiltiin valurautavuoasta. Riekon liha on maksamaista, suosittelen kokeilmaan, jos siihen on mahdollisuus. Söin ensimmäistä kertaa metsoa, makkaran muodossa, joka oli oikein herkullisen makuinen ja sopivan rouhea rakenteltaan.

Hyviä fiiliksiä, ulkoilua ja herkullisia makuja työnlomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti