lauantai 6. heinäkuuta 2019

Mökkiprojekti: kelo-oksa ja valosarja makuuhuoneen seinälle (ja vierashuone)Sateisen harmaata huomenta mökiltä! Täällä istutaan kynttiläaamiaisella sisätiloissa ja mietitään päivän ohjelmaa uusiksi, kun nyt ei ole paras sää piha- tai klapihommille. Hyvä vaihtoehto on siirtyä tästä ruokapöydän äärestä sohvalle teekupin ja kirjan kanssa. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan!

Heti kun kävimme ensimmäisen kerran katsomassa tätä paikkaa viime keväänä, ja näin tuon makuuhuoneen tumman hirsiseinän, näin silmissäni siinä kelo-oksan, jossa olisi valosarja luomassa tunnelmaa. 

Odottelin oksaa ja pidin silmät auki lähimaastossa, josko sellainen tulisi eteen. No, tulihan se, makuuhuoneen takaa ulkoa löysin oksan nojailemasta puupinoon. Niin lähellä koko ajan, mutta niin kaukana - kaiken roskalaudan takana piilossa. Mikä ihana löytämisen riemu siitä syntyikään! 

Hioin oksaa hieman hiekkapaperilla, solmin narusta sen kiinni ruuveihin ja kiepsutin valosarjan siihen ympärille. Makuuhuoneen värimaailma on harmoninen ja rauhallinen, kuten myös vieressä olevan vierashuoneen. Väriä huoneisiin tuovat kukat maljakossa yöpöydällä ja äidin kutoman räsymaton raidat. 

Leppoisaa lauantaita toivotellen,
Johanna


6 kommenttia:

 1. Teidän makuusoppi on niin ihana ja tuo hirsiseinä! Taidan laittaa itsekin jonkinlaisen oksan mökin makkariin - kiitos idiksestä!
  Lokoisaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykätään valosta ja tunnelmasta kovasti! Jään odottelemaan kuvaa kun olet oksan löytänyt. Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Kiva idea - näyttää hyvältä tuota harmaata hirttä vasten!
  Mukavaa mökkeilyä teille - keleistä huolimatta. Mekin oltiin viikko juuri vuokramökillä - samalla oltu jo 29. kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kommentoit taas! On mökillä olo kuitenkin niin rentouttavaa, että en anna sään häiritä - aina pääsee saunaan lämmittelemään. Wau, olette löytäneet sitten mieleisen vuokramökin, kuullostaa ihanalta. Ihanaa kesänjatkoa!

   Poista