sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Happy ja takkatulta

Joulun alla tulee tehtyä enemmän kaikenlaista tavallisesta arjesta poikkeavaa ja tavattua ystäviäkin enemmän. Tällä viikolla torstaina olin ystävän kanssa kivijalkaputiikkikierroksella joka päätyi glögeihin ja Tuomaan markkinoiden valojen ihasteluun. Meillä oli niin Happy! iltapäivä ja ilta. Kyllä kannatti kävellä vesisateessa pitkin Fredaa ja Bulevardia, teimme ihania vaatelöytöjä aletangoista ja löysimme kuin sattumalta ihanan Happy! -nimisen vaatekaupan, joka oli täynnä mitä ihanimpia vaatteita ja ystävällistä, asiantuntevaa palvelua. 






Kotiin sain ja hankin lisää joulukukkia; hentoisen ja hauraan jouluruusun sekä vahvan ja jykevän amarylliskimpun.



Lauantaina lähdimme kohti keskustaa joululahjaostokset mielessä. Sainkin ihan hyvin hankittua mitä olin ajatellut ja pari ideaakin tuli mieleen. Ostosten jälkeen olikin hyvä hetki istahtaa ystäväpariskunnan kanssa lasilliselle vaihtamaan kuulumiset.


Ilta jatkui kotona takkatulen loimussa Blossaa nauttien. Ja nyt oli tosiaan ensimmäinen kerta kun sytytimme tulen takkaamme. Innostuimme siitä niin paljon, että poltimme kaikki puut illan aikana mitä meillä oli. :)



Ensiviikolla ohjelmassa mm. töissä joululounas, naisporukan jouluillallinen ja Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus. Kyllä näistä asioista alkaa joulumieli nousemaan. 

Oma Lucia-tyttömme viettää tänään syntymäpäivää Euroopan toisella laidalla, jonka vuoksi puhuimmekin 1,5 tunnin maratonpuhelun hänen avatessa samalla synttärilahjojaan. Onnea vielä pikku-Lucy! :)


Rauhallista kolmatta adventtiiltaa ja Lucianpäivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti