keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Uusia mattoja

Sisustusostoslistalla on kaikenlaista mitä kotimme vielä kaipaa, osa on sellaista mitä pitää miettiä ja suunnitella tarkemmin, ja osa on selviä juttuja, kunhan vaan ottaa sen ajan, että käy hankkimassa kaivatun tuotteen. Viime lauantaina lähdimme mattokaupoille, sekä makuuhuone että olohuone kaipasivat mattoja, ja molempiin teimme löydöt ja vieläpä alennettuun hintaan.


Makuuhuoneeseen löysimme ihanan pehmeät ja muhkeat matot sängyn kummallekin puolelle. Oi, miten onkaan ihanaa aamulla laskea jalat pehmeälle matolle sängystä noustessa.



Olohuoneeseenkin löytyi pehmeä värimaailmaamme sopiva matto. Koirakin kiehnäsi matolla innokkaasta, kunnes nostimme pöydän takaisin paikoilleen.



Sisustushankintaostoslistalla on ainakin vielä makuuhuoneeseen kattovalaisin (malli valittuna), kylpyhuone kaipaa uutta pyykkikoria, olohuone lisävalaistusta (ei mitään käsitystä minkälaista) ja takan eteen kaipaan jonkinlaista istuinta tai rahia, jotain kevyttä mikä on helposti siirrettävissä pois, työpöytä kaipaa tuolia ja saareke baarijakkaroita (malli valittuna). Katsotaan mitä hankimme seuraavaksi tältä listalta!


Viime lauantai-illan takkatulen loimutusta!

Mitä sisustushankintoja sinulla on listalla?

4 kommenttia:

  1. Koristetyynyjä sängyn päälle ja sohvalle (kaipaavat uutta väriä), lipasto/pöytä olkkariin seinän viereen, kynttilöitä, pyyhkeitä... The list goes on and on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tyynyistä on suht helppo ja edullista aloittaa! Itseasiassa uusia pyyhkeitä voisin laittaa munkin listalle...

      Poista
  2. komppaan suvia! :-D ja mä haluun nojatuolin mun huoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sainkin jo sun listan ja kuvat, kiitos niistä, kivoja ideoita ja ehkä jopa toteuttamiskelpoisia!

      Poista