sunnuntai 7. helmikuuta 2016

B-smokery ja treffit

Meillähän oli kesällä 20-vuotishääpäivä ja sitä on juhlistettu jo moneen otteeseen eri tavoin. Annoin miehelleni lahjaksi treffit kerran kuukaudessa vuoden ajan eli olemme nyt kerran kuussa tehneet yhdessä, kahdenkesken jotain. Olemme olleet mm. leffassa, ulkoilemassa Nuuksiossa, mökillä nauttimassa kynttiläillallista, illallisilla ravintoloissa ja drinkeillä New Yorkissa. Aiomme jatkaa tätä tämän jälkeenkin, mutta niin, että vuorotellen mietimme treffi-illan/päivän ohjelman. Suosittelen!


Helmikuun treffeille olin varannut pöydän B-Smokery -ravintolasta Teurastamon alueelta. Ravintolan ideasta voi lukea tuon linkkin kautta. Itselleni koko Teurastamon alue on jäänyt jotenkin käymättä ja tutustumatta, vaikka siellä näyttää olevan paljonkin toimintaa. Kävimme ensin B-side baarissa alkudrinkeillä. Ihana rosoinen baari alkuperäisine seinä- ja lattialaattoineen ja paljon porukkaa, kivaa musaa ja erilaisia juomia tarjolla tavanomaisten sijaan.



Drinkkien jälkeen siirryimme pihan yli ravintolan puolelle. Pihalla oli vanhoja lihamyllyjä ja muita teurastamolla tarvittavia laitteita, tosi kiva idea ja kesällä siinä sisäpihalla näyttäisi olevan terassakin.







Tilasimme Choose three meat platterin, johon valitsimme ribsejä, pulled porkia ja tuoremakkaraa. Lisukkeena oli coleslaw-salaattia ja bataattia. Liha oli todella mureaa ja suussasulavaa, maut kohdillaan.




Sisustus oli täällä ravintolankin puolella rosoinen alkuperäisine tiiliseinineen, eriparisine tuoleineen, servetteinä oli pöydässä talouspaperirullat, vesilasitkin eri parisia ja ruoka tuli tosiaan peltitarjottimella. Ihana tunnelma! Paikalla oli muutama vanhempi pariskunta, nuorta hipsteriporukkaa ja pukumiesten porukka. Aivan mahtavaa! Suosittelen paikkaa ehdottomasti.



Kiva perjantai-ilta ja uusi kokemus!

2 kommenttia: