perjantai 17. huhtikuuta 2020

Paluu pääsiäiseen
























Pääsiäisestäkin on jo viikko ja viides etätyöviikko alkaa olemaan lopuillaan. Uusi arki sujuu jo hyvin, mutta hyvin tuo pääsiäinen katkaisi tätä eristysaikaa. En ole nähnyt viiteen viikkoon ketään mieheni lisäksi. Oven raosta toki meidän riskiryhmäläisiä kun on viety ruokakasseja, tytärtä parkkipaikalla kun haki herrakoiran heille ja ruokakaupassa/apteekissa muita kanssakävijöitä ja myyjiä. 

Pääsiäisen hauskin juttu oli kun valmistimme tyttären kanssa etäyhteyden kautta yhdessä karitsanpotkia Pitkäperjantaina. Olimme ostaneet hänelle pääraaka-aineet ja sitten opastin ihanien mehevien potkien valmistuksen salat. Oli niin kivaa, että yhteisen kokkaussession voisi ottaa vielä uudelleen tässä joku viikonloppu.

Pääsiäisenä tuli syötyä karitsan lisäksi parsaa, nieriää ja ankkaa. Jälkiruokana herkuttelimme Patisserie Teemu Auran pääsiäiskassin herkuilla: leivällä, macaronseilla ja kakulla - kaikki olivat täyden kympin herkkuja! Halusin päästä helpolla jälkkärin suhteen ja samalla tukea pientä, paikallista yrittäjää.

Kotona oli keltaisia tulppaaneja ja narsisseja, keltaisia kynttilöitä ja serviettejä. Värejä - paljon värejä! Niistä saa energiaa ja ne piristävät kotia kivasti.

Kohta laitan koneen kiinni ja aion oikaista itseni sohvalle lepäämään! Aamupäivän kauppareissu otti taas voimille, vaikka käynkin siellä kasvomaskin ja hanskojen kanssa, mutta on se joillekin vaan vaikeaa pitää turvaväliä.

Ei muuta kuin aurinkoista viikonloppua, lepoa ja hyvää mieltä.


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä herkkuja!
    Pääsiäinen tuli kyllä jotenkin hyvään saumaan, vaikkei mekään sen kummemmin mitään erikoista tehty, luonnollisestikaan. Silti se loi arjen, jossa ei viikonpäivistä meinaa enää perillä pysyä, keskelle juhlan tuntua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kyllä tulikin syötyä liikaa herkkuja pääsiäisenä, mutta teki hyvää ainakin mielelle. Kyllä, juurikin noin, että pientä juhlantuntua pääsiäinen toi tämän jotenkin epämääräisen arjen keskelle. Kiitos kun kommentoit. Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen!

      Poista