perjantai 24. heinäkuuta 2020

Kuulumisia pikaisesti












Pari kuukautta on mennyt yhdessä hujauksessa. Blogi on käynyt mielessä tasaisin väliajoin, mutta ei ole ollut intoa eikä aikaa. Kuvia olen kuitenkin ottanut, nämäkin kuvat ovat kesäkuun alusta mökiltä, jossa olemmekin viettäneet tänä kesänä aikaa todella paljon. 

Täällä nyt istun uuden kodin työhuoneessa perjantai-iltana, maisemana järvi ja kaunis pelto. Toki muutama naapuritalokin tuossa lähellä näkyy ja pari koiran ulkoiluttajaakin ulkona vielä kävelee. Taivas on tumma, mutta ei sada kuitenkaan. Ystävä oli käymässä, istuttiin ja juteltiin pitkästä aikaa; no kaikista ystävätapaamisista on pitkä aika. Tehtiin pihakierros ja käytiin meidän kylän keramiikkapajassa, josta ajattelin kirjoitella myöhemmin lisää. 

Muutto sujui sukkelaan, tavarat ovat löytäneet paikkansa, kesän korikassissa kulkee mukana pieni vihko, johon kirjoittelen ylös ideoita ja listaa tänne hankittavista jutuista; mattoja, valaisimia ja kuten myös käytännön arkea helpottavia asioita, kuten pyykkikori. Listaa olen tehnyt myös pihajutuista ensi vuotta ajatellen. 

Lomailtukin ollaan ihan kunnolla, pääosin mökillä, välillä käyden täällä kotona pyykkiä pesemässä ja nurmikkoa leikkaamassa. Muutamat sukulaiset ja parit ystävät käyneet jo visiiteillä, mökilläkin muutamat kesävieraat.

Tälläisiä lyhyitä kuulumisia, lisää pikapuoliin!

2 kommenttia:

  1. Niin helppo ymmärtää halunne muuttaa maalle, kun sinne viljapeltojen ja metsien välissä pujotteli serpentiinitietä pitkin sua tapaamaan ja kotia ihastelemaan❣️ Ja samalla usuttamaan puutarhahommiin mitä ilmeisimmin 🤣

    VastaaPoista
  2. Kyllä tämä päivä päivältä tuntuu aina vaan oikealta ratkaisulta asua täällä maalla viljavien peltojen ja kauniiden maisemien piirissä. Ja hyvä kun usutit perkaamaan istutuslaatikot rikkaruohoista ja autoit löytämään sieltä vadelmankin. :)

    VastaaPoista