keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Vaaleanpunaista hattaraa
















Aloitin tämän vuoden pääsiäisen Pitkäperjantaina aikaisella aamu-uinnilla Allas Sea Poolilla. Aamuaurinko vasta kurkotteli säteitään meren takaa kun jo muutaman muun kanssa uimme höyryävässä uima-altaassa. Hetki oli todella maaginen kun kirkonkellot alkoivat soimaan kello seitsemän - se oli minun hiljentymisen hetkeni tänä pääsiäisenä.

Sää suosi 2. pääsiäispäivää lukuunottamatta, jolloin olin suunnitellut kävelyretkeä Luca-koiran kanssa Suomenlinnaan, mutta sääennusteen katsottuani, päätinkin lähteä sinne jo lauantaina. Jäälautat kolisivat Suokin lauttaa vasten, aurinko paistoi ja ihmiset nauttivat ulkokannella keväisestä säästä. Lautta oli täynnä turisteja, mutta vain muutamia suomalaisia. Emmekö osaa ajatella että Suomenlinnaan voisi mennä talvellakin? Upeat maisemat ja luonto, meri kimalteli jo avoinna ja moni kahvilakin oli auki terasseineen. Pastellisävyisten talojen värit tulivat upeammin esiin kirkkaassa kevätsäässä luonnon ollessa vielä muuten harmaa. Ehdimme myös piipahtaa Mattolaiturin terassilla Pitkänäperjantaina, jonka edessä oli aivan mielettömän upeat jäälohkareet. Upeita kaupunkiluontokokemuksia.

Päätin pääsiäisen sinne mistä sen olin aloittanutkin eli Altaalle, mutta ennen uintia nautin kahden tunnin Detox -kehonhuollosta, jossa avattiin erityisesti yläkroppaa joogapalikoiden ja terapia/tennispallojen kanssa. Oli rento ja virkistynyt olo.

Aurinkoista ja toivottavasti jo keväisempää viikkoa meille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti