tiistai 3. heinäkuuta 2018

Sohvaryhmä mökin terassilla








Kuten jo aiemmista kuvista olettekin voinutkin nähdä, meillä on useita istuinryhmiä mökkiä ympäröivillä terasseilla. Löytyy myös Suomen sääolot huomioivia paikkoja terassin katon alta sateen sattuessa, mutta sään ei ollessa kuitenkaan liian kylmä ulkona istumiseen. Ja viileää säätähän varten löytyy sitten vilttejä ja villasukkia, ulkona istutaan ellei vettä sada kaatamalla ja tuule liikaa.

Arvaattekin, että tuo sohva on jo yksi lemppareistani iltapäivän päiväunia ajatellen. Siinä ja riippuvassa korikeinussa on myös kiva odotella grillin kuumenemista. Myös kaksi lepotuolia sivuterassilla on muodostunut nyt jo meidän aperitiivipaikaksi ilta-auringossa tai aamiaisen nauttimista varten sateen sattuessa; mökillä kun haluamme istua mahdollisimman paljon ulkona aina kun vaan on mahdollista.

Toivottavasti aurinkoiset säät palaavat pian ja saadaan nauttia ulkona oleilusta!



4 kommenttia:

  1. Tuo riippukeinu on niin kiva! Sellaisen haluaisin meillekin, jos löytyisi jokin sopiva paikka. Lapsuudenkodissani sellainen roikkui koivunoksassa. Silloin siinä otettiin melko hurjatkin vauhdit, nyt olisi meno paljon seesteisempää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja yksi haave taas toteutui senkin myötä! Aika seesteistä on munkin pyörähtelyt keinussa tätä nykyä. Ehkäpä joskus löydät paikan riippukeinulle.

      Poista
  2. Ooh, ihanat istuskelupaikat terasseillanne! Kyllä kelpaa järveä tuijotella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä kelpaa järveä tosiaan tuijotella ja lepuuttaa välillä silmiäkin! :)

      Poista