perjantai 16. lokakuuta 2020

Makuuhuone ja kodin toinen pääty









Toisessa päässä taloamme on makuuhuoneemme, jossa on myös (minun) vaatehuone. Lisäksi makuhuoneesta on pääsy suoraan toiseen wc-tilaan ja kylpyhuoneeseen. Kylppäriin ja saunaan pääsee myös keittiön ja kodinhuoneen kautta eli voi kiertää ympäri. Alimmassa kuvassa oleva valaisin on kodinhoitohuoneesta, jossa niitä on kaksin kappalein tuomassa valoa, vaikka valoa tulee myös kivasti ikkunasta. Kodarista pääsee ulos pihalle ja sinne on tarkoitus laajentaa terassia ensikesänä, jotta saunasta on kiva mennä vilvoittelemaan ja ehkä jonain päivänä sinne saadaan ulkoporeammekin.

Viherkasveja olisi tarkoitus hankkia, mutta sen taidan jättää keväälle. Ja verhoja olen ajatellut hankkia sälekahdinten lisäksi pehmentämään tunnelmaa. Kaihtimilla saadaan se suoja mitä tarvitaan, naapuritkin on sen verran kaukana, että ei ihan suoraa näköyhteyttä ole toisille sisään. 

Tänään ohjelmassa kesäkalusteiden talvisäilytykseen siirtämistä ja autotallin ja varaston järjestelyä, ja ulkoilua myös.

4 kommenttia:

  1. Sellainen tila on kätevä, missä pääsee ympäri, kuten kerroit - varmasti lisää käytännöllisyyttä kaikin puolin.
    Karvaturrillakin on oma peti makkarissa :)

    VastaaPoista
  2. Karvaherran peti parhaalla paikalla ja nykyään nukkuu kaiket yöt siinä, ehkä vanhus kaipaa jo pehmeää peti pelkän lattian sijaan. :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä kaikki näyttää niin nätiltä ja tyylikkäältä. Kyllä passaa elellä uudessa kodissa.

    VastaaPoista