keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Pikkukuusi ja -mänty ja lisää valoja pimeyteen
Toin jokunen viikko sitten mökiltä, jo perinteisesti, pienen havupuun kotiin. Tai tällä kertaa toin kaksi; kuusen ja männyn. Laitoin ne sammalmättään kanssa lasiruukkuun ja sekä muutaman varvun puolukoita. Kivasti ovat koristaneet keittiön kaapin sekä astiasenkin päällä ja tuoneet luontotunnelmaa sisällekin. 

Iittalan Leimu -valaisin kuparinvärisenä tuo kivaa lämpöä harmaa-mustaan keittiöömme. Hankin valaisimen vasta äskettäin ja oikean polttimon löytäminen ottikin aikansa, mutta nyt sekin on löytynyt ja valaisin tuo lisävaloa tuohon nurkkaan todella kivasti. Samalla hankin kauan haaveissa olleet Georg Jensenin tuikkukipot ja niistä olen kyllä pitänyt todella paljon; loistavat upeasti tuikkukynttilöiden palaessa. 

Ulos virittelin tuijapensaisiin valot ja ne ovatkin tosi kivat, tekevät pihasta ja sisäänkäynnistä kutsuvan. Ehkäpä toisetkin pihavalot voisi vielä hankkia jossain vaiheessa. 

Kynttilöitä kuluu paljon ja valot palaa jatkuvasti - tunnelmaa luomassa!

2 kommenttia:

  1. Voi, jo pelkistä havujen ja varpujen kuvista nousee ihana metsän ja joulun tuoksu nenään❣️ Ennen "kaadoin" aina mökkipihasta pienet kuusipuut kotiin ja naapurillekin pikkujoulun alla, nykyisellä mökkikuviolla se ei enää onnistu. Havuallergigot kestivät juuri sen verran, isoa kuusta ei. Nauttikaa tuoksusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nautitaan. Ja jo noin pienestä saa pientä jouluista tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan liikaa vielä marraskuussa.

      Poista