sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Uusi sivupöytä olohuoneessa
Tässä on uusi pieni sivupöytä olohuoneen toisen nojatuolin vieressä. Mieheni kutsuu sitä viininmaistelupöydäksi. Tuo metallinen pieni astia pöydällä onkin vanha ranskalainen viininmaisteluastia, josta on hörppimällä voinut maistella viiniä. Meillä se on lähinnä koristeena esillä silloin tällöin, ja on nyt tuossa pöydällä lyhdyn ja vihreän kristallilasin kera pienenä sommitelmana. Pöydän reunus on nahkaa ja koko pöytä on todella tukeva painavan jalkansa ansiosta. 

Olemme myös miettineet työhuoneeseen pientä viininurkkausta, syystä että siellä on viinikaappimme. Kirjahyllyn ja työpöydän lisäksi siellä on lisäksi yksi nojatuoli ja pieni sivupöytä, mutta tila vaatisi toki toisenkin nojatuolin, jotta siellä voisi yhdessä maistella viinejä, mutta tällä hetkellä kaikki on vasta ajatuksen asteella, koska huone on kovassa työhuonekäytössä nyt, että ehkä sitä sen lasillisen viiniä kuitenkin nauttii olohuoneessa, vaikka tuossa viininmaistelupöydän vierellä.

Tänään on ensimmäinen adventti ja pikkuhiljaa voi antaa joulumielen hiipimään mieleen. Siitä ja jouluntunnelmanluojista pian lisää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti