perjantai 8. toukokuuta 2015

Kahvakuulailua

Ensimmäinen kahvakuulatreeni personal traineirin kanssa oli eilen Kaivopuiston maisemissa. Sää oli suht' lämmin, +12, puolipilvinen ja merellä kuitenkin ilmeisen sumuinen, kun laivojen sumutorvet antoivat tahtia treenille.


Tunnin treeni sisälsi alkulämmittelyn 6 kilon kahvakuulalla ja sitten neljä kierrosta 8 kilon kahvakuulalla erilaisia liikkeitä sekä loppuvenyttely. Illalla oli raukea, mutta toisaalta energinen olo ja yön nukuin kuin tukki (pitkästä aikaa), aamulla olikin sopivasti sellainen tunne lihaksissa, että niitä oli tosiaan eilen käytetty. Ihana fiilis! Olipa kiva liikkua ulkona, muutenkin kuin koiraa ulkoiluttamalla! Tätä lisää.




2 kommenttia:

  1. Kahvakuulailu on kivaa! Kun oppii perusasiat ja tekniikan, siitä saa hyvän treenin missä vaan. Eli kuulan ostoon ja kesällä yhdessä lähirantaan treenaamaan? Hiekka alustana antaa tehokkaan lisän, eikä haittaa/kolise, jos kuula irtoo otteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo 8 kg kuula, ollut pari vuotta pölyttymässä söngyn alla, mutta nyt otan sen käyttöön. Ja ehdottomasti lähirantaan mennään yhdessä vetää hyvät treenit, mulla on nyt yksi ohjelma ja saan vielä toisenkin. Ja sen päälle uimaan! :)

      Poista