lauantai 18. heinäkuuta 2015

Jetlag

Kärsin lännestä päin tullessa paljon enemmän jetlagista kuin idästä tullessa. Pari päivää siihen menee aina aikaa, että on taas normaalitilassa. Väsyttää väärään aikaan ja nälkäkin on väärään aikaan. Täytyy vaan yrittää pysyä hereillä ilman päikkäreitä tai ainakin päikkäreiden tulee olla lyhyet.



Kevyt liikunta auttaa myös. Lähdin eilen illalla heti Lucan kanssa lenkille, kun tuntui että silmät alkoivat mennä kiinni sohvalla istuessa ja lukiessa, kun koko ajan en jaksanut puuhaillakaan kaikkea, vaikka pyykkiäkin on paljon ja muita kotihommia.



Lenkin jälkeen olikin kiva istuskella yhdessä viileällä parvekkeella, minä lukemassa ja nauttimassa rauhoittavaa vihreää teetä ja Luca seuraili mitä ulkona tapahtuu. Ruoankin pidän hyvin kevyenä pari päivää matkalta palaamisen jälkeen. Saan aivan kamalan turvotuksen koko kroppaan lentomatkoilla ja sen pois saamiseen menee pari päivää. Kevyt ruoka ja runsas veden juonti vähentävät turvotusta, kuten liikuntakin.




Teekukka, joka aukeaa pikkuhiljaa kun on kaatanut kuuman veden päälle.





Sain teekukkia tuliaisiksi Kiinasta vanhemmilta. Kiitos, hyvin on maistunut.

Kohta pääsee taas liikkumaan kunnolla, kun olo palautuu normaaliksi. Tämän aamuinen kevyt kahvakuulatreeni ja uinti meressä antoi virtaa, toivottavasti koko päiväksi.

Nautitaan ihanasta kesäpäivästä, auringosta ja lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti