tiistai 15. syyskuuta 2015

Kaksi viikkoa

Kaksi viikkoa sitten tytär lähti vaihtoon ja sen jälkeen on pitänyt kiirettä! Hyvä niin toisaalta ettei ole ehtinyt liian paljon ikävöimään, mutta toisaalta hänellä on mennyt kaikki siellä hienosti tähän asti, niin suurimmat huoletkin ovat väistyneet.


Ensin oli työmatka Barcelonaan. Paljon en mitään muuta ehtinyt kuin messuhallissa olemaan. Aamuisin kuitenkin ihailin nousevaa päivää hotellihuoneen ikkunasta Barcelonan kattojen yllä.




Paras ikinä syömäni tonnikalatartar, jonka nautin ravintola Arcanossa (tuna tartar with pisctachios and Japanese vinaigrette), toinen huippuannos oli mustekalaa (grilled octopus and confit potatoes) (kuva alla). Tässä onkin syksylle kokeiltavaa, jos saisi tehtyä samanlaiset kotona!




Ehdin onneksi piipahtaa myös herkkukaupan tiskillä ihastelemassa espanjalaista tarjontaa!




Pieni lepohetki jaloille hotellihuoneen parvekkeella!


Reissun jälkeen lepohetki ja päikkärit omalla parvekkeella! 


Seuraavana viikonloppuna vietimme pitkän viikonlopun mökillä. Sää suosi meitä todella! Viljapellot olivat kuin kultaa ja järven pinta tyyni, johon kumpupilvet heijastuivat kauden viimeisellä veneretkellä omalla veneellä. Puutyöt hoitivat liikunnan viikonlopun aikana. 



Mikäpä sitä oli tässä maisemassa saunasta käydä uimassa! 



Mökkiviikonlopun päätteeksi teimme vielä kavereiden kutsumana extemporee veneretken Helsingin edustalla. Yhtä ihania uimakoppeja löytyy täältä kuin Ruissalostakin.


Yllätykseksemme saimmekin veneessä kolmen ruokalajin sunnuntaipäivällisen! Ihan mahtavaa. Kiitos!



Näillä eväillä ja fiiliksillä syyskuuta eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti