keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Putiikkikierros keskustassa

Kiertelin viime lauantaina pikkuputiikkeja etsien samalla pieniä lahjaideoita ja pakkausmateriaaleja itse tehtäville lahjoille. Kaikissa kaupoissa oli jo ihanasti jouluista lämmintä tunnelmaa. 


Nougat oli uusi kauppatuttavuus minulle, siellä myydään mm ihania tinekhome -malliston tuotteita.  Kaunis, pieni ja oikein tunnelmallinen kauppa.







Ostin sieltä mm. "kristalliset" tuikkulasit ja peilialuset niiden alle, kynttilän valo heijastuu kauniisti ja tuo vähän loistetta ympärille.



Granitissa oli muunmuassa ihania pöytäkuusia, se sai pohtimaan laitammeko vain pikkukuusen vai ihan normaalikokoisen kuusen tänä vuonna...


Herkkuja jos jonkinlaisia Granitin ikkunassa! Paljon ideoita tarttui mukaan ja niihin tarvikkeita, mutta niistäpä en voikaan kertoa, jotta lahjat pysyvät yllätyksinä saajilleen.


White on White -liikkeessä oli aivan ihania kuusen palloja! 


Kierroksen päätteksi poikkesin vielä ystävän luokse hakemaan kaksi kassillista Pilttipurkkeja, jotka muuttuvat sinappipurkeiksi ennen joulua! Ihan mahtavaa, kiitos Päivi. Samalla tuli tehtyä yli tunnin lenkki minulle uusissa maisemissa ja vaihdettua kuulumiset. 


Reipasta marraskuuta ja pikkujouluaikaa!

4 kommenttia:

  1. Mä selailin äsken Pinterestiä ja etsin erilaisia, tyylikkään yksinkertaisia tapoja paketoida joulupaketti :) Joulujuttujen avulla on ihana unohtaa arjen tylsät asiat hetkeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Ja mä ostin tänään jo joulukortit, kerrankin en aio rynnätä viimeisenä päivänä postiin jonottamaan merkkejä, ostin siis merkitkin tänään. 😉

      Poista
  2. Olkaa hyvä edelleen! Kuva nosti hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsisipä jo purkkeja täyttämään, odotan malttamattomana, mutta etiketit ajattelin tehdä jo pian!

      Poista