maanantai 9. marraskuuta 2015

Hyvinvoinnista - kohti parempaa oloa

Olen syönyt liikaa, stressanut liikaa töistä, nukkunut huonosti. Kaikesta tästä on seurannut henkistä ja fyysistä pahaa oloa. Olen liikkunut liian vähän. Kehonkuvani on erilainen kuin se miltä näytän ja miltä minusta tuntuu. Haluan sen muuttuvan nyt. Töitä sen eteen on tehtävä hurjasti. Tavoitteena onnellisempi mieli kevyemmässä ja paremminvoivassa kehossa. 


Joka aamu tapahtuva itsensä katsominen isosta kokovartalopeilistä saa tsemppaamaan eteenpäin. Itkettää ja ällöttää kun katson itseäni peilistä. Kaapissakin on paljon tavoitevaatteita. Ensimmäiset päivät ja viikot tulevat olemaan vaikeimpia, on muistetttava kuitenkin olla armollinen itselleen, pidettävä itsestä myös tälläisenä, edes vähän. Retkahduksia tulee, kuten myös pikkujouluja, matkoja ja muita tilanteita missä ei ehkä voi mennä täysin suunnitelman mukaisesti, mutta mahdollisimman tarkasti kuitenkin. Olen nyt myöntänyt että näin ei voi jatkua. Terveydestä on pidettävä huolta. Haluan muuttaa asioita. Haluan voida paremmin. 



Olen nyt tehnyt suunnitelman ja asettanut tavoitteeni, myös välitavoitteet olen laittanut paikoilleen. Matka tulee olemaan kuoppainen ja vaikeakulkuinenkin, pitää vain jatkaa eteenpäin. Omat kompastuskivet pitää tunnistaa ja niiden yli on mentävä.



Näillä mietteillä eteenpäin ja kerron miten matka kohti parempaa ja kevyempää oloa edistyy! Tästä ei tule kuitenkaan mitään laihdustus/hyvinvointiblogia, vaan jatkan edelleen enemmänkin kaikkeen sisustukseen, matkailuun ja kauniiseen liittyvään kirjoittamista, mutta hyvinvoinnistakin kirjoittelen silloin tällöin ja ruoastakin taas jossain vaiheessa vähän enemmän.


Kivaa marraskuuta pimeydestä huolimatta!

5 kommenttia:

  1. Ihan olen ajatelut myös. Eilen tuijotin kaupan sovituskopissa itseäni. Pahalta näytti, vatsa täynnä herkkuruokia monen päivän ylensyönnin seurauksena. Jotain pitäis tehdä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sitä voi jo vähän himmailla tuossa iässä, vai mitä? Pääasia että jaksaa tehdä ja touhuta kaikkea muutamasta ylikilosta huolimatta, ja pitää mielen virkeänä muuten.

      Poista
  2. Muista pitää itsestäsi joka päivä!!! Me muutkin pidetään susta :)

    VastaaPoista