perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kesäisiä kasvisaterioita

Tässä muutamia kuvia elämäntaparemonttilaisen viimeaikaisista ruokailuista.


 Munakas, jossa parsaa, kirsikkatomaatteja ja vuohenjuustoa.


Lisukesalaatti: sydänsalaattia lohkottuna neljään osaan, vinaigrette päällä.


Vuohenjuusto-parsa bruchetta ja salaattia. Pienen leipäpalan päällä oleva musta tahna on kesäkurpitsapestoa, mieheni toi reissultaan, voimakas hyvä maku.


Tyttären tekemä päivällisannos: uunilohta, kvinoasalaattia jossa kvinoan lisäksi granaattiomenaa, avokadoa, pinaattia ja lehtikaalia, päällä tuoreita yrttejä. Todella hyvää, ravitsevaa ja täyttävää superfoodia!




Tässä bataattia, broccolinia, lehtikaalia ja kikherneitä sekä tahinikastiketta. Tämäkin herkku oli tyttären valmistamaa!






Viime viikon lauantai-iltana halusimme kokeilla jotain uutta ja teimme vietnamilaisia kevätrullia eli ohueen riisipaperiin laitoimme sisälle avokadoa, kurkkua, mangoa, kevätsipulia ja katkarapuja, lisukkeeksi inkiväärisäilykettä ja tamarindkastiketta. Ohjeita kastikkeeseen ja rullaamiseen löytyy netistä vaikka kuinka, kuten myös riisipaperipakkauksestakin! Mielikuvitus on vain rajana. Ihanan kevyttä ja raikasta syötävää näin kesällä.



Tämä viikonloppu grillaillaan mökillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti