tiistai 7. kesäkuuta 2016

Iltalenkki Isoisänsillalla

Teimme eilen iltalenkin herra koiruuden kanssa Mustikkamaalla. Ilmeisesti käymme liian harvoin muualla kävelemässä kuin omilla kulmilla, kun koiruus oli niin innoissaan kaikista hajuista siellä, että itsellä meinasi mennä hermo siihen reuhtomiseen ja vetämiseen, ja kun uroskoira saa vainun nartusta, niin se on menoa ja meininkiä. Huoh! Kävelimme myös uuden Isoisänsillan päästä päähän ja kun pääsimme Kalasataman puolelle, tuntui kuin olisi ollut lähes keskustassa. Hassu fiilis! Hieno silta, upeat maisemat ja Mustikkamaan kävelijöiden ja lenkkeilijöiden määrä on kyllä moninkertaistunut sillan avaamisen jälkeen.





Joko olet käynyt uuden sillan katsastamassa? 
Toivottavasti hyvät ulkoilukelit jatkuvat. Liikunnallista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Heips! Tein viikonloppuna lenkin toisin päin eli Kalasatamasta Mustikkamaan ympäri ja takaisin kiipeilypuiston kautta viikonloppuna, ja siltä oli kyllä vaikuttava arkkitehtoninen kokemus, ilta-auringossa sitä pitkin oli mukava köpötellä eestaas :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis silta se kyllä on, ja yhdistää meidätkin jotenkin nopeammin keskustaan, vaikka harvemmin keskustaan tulee käveltyä tai edes pyöräiltyä, mutta ajatus jo antaa aavistuksen keskustan läheisyydestä...

    VastaaPoista