torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuun parhaat

Kesäkuun luonnossa parasta oli niittykukat ja rajut säänvaihtelut auringosta ukkoseen ja sateenkaareen.



Kesäkuun paras lounas nautittiin helteisellä Thalassan terassilla meren rannalla koko perheen voimin, kun tytär oli tullut takaisin Suomeen. Siitä oli kiva aloittaa viikonlopun vietto!



Kesäkuun paras äiti-tytär hetki oli kun tehtiin kivoja löytöjä Reloven kirppikseltä ja syötiin ihana savulohi-avokadosalaatti puoliksi. Syksyllä olisi tarkoitus viedä itsekin Reloveen myyntiin vaatteita yms tarpeettomaksi käynyttä tavaraa.



Kesäkuun paras ja erilaisin treeni oli Aamukahvilla -bloggarin järjestämä kokeilutunti. Linkistä voit lukea treenistä ja ehkä jopa löytyy mun hikisen naaman kuvista.


Kesäkuun paras juhla oli tietenkin keskikesän Juhannus ihanien ystävien luona!


Lopuksi vielä muutama suositus Yle Areenasta katsottavaksi sadepäivinä: 

Metsien kätkemä - aivan ihana luonto-ohjelma, ihan kuin olisi jakson katsottuaan ollut itsekin metsässä, todella voimaannuttavia jaksoja, upeaa kuvausta ja tekisi mieli lähteä jokaiseen paikkaan käymään itsekin.

Kesäpuhujat - mielenkiintoinen ruotsalainen keskusteluohjelma rankoistakin aiheista, mutta silti jollain tavoin kepeä ruotsalaiseen tyyliin kauniissa ympäristössä. Tämä sarja on ollut jo vuosia mun yksi kesän lemppareista.

Heinäkuun helteitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti