tiistai 2. toukokuuta 2017

Vapun tunnelmia








Vappuaattona meille tuli ystävät kyläilemään. Leivoin tyttären kanssa aamulla munkkeja jälkiruoaksi. Kyllä tuoreet munkit ovat vaan niin hyviä! Alkuruokana tarjoilimme valkoista parsaa, parmankinkkua ja sokerisuolakypsennettyä keltuaista (ohje Muna-keittokirjasta). Väliruokana oli vihreistä parsoista tehty mousse  viiriäisenmunan kanssa, meidän perinteinen kevään juhlien tarjottava. Myöhemmin illalla oli vielä grillikuumana. 

Vappupäivänä suuntasimme kaupunkiin ystäväporukan kanssa lounaalle, jossa herkuttelimme mm, tartarilla, parsalla ja vasikalla. Iltapäivä jatkui kupvilan kera Helsingin kattojen yllä.

Ja kaiken tuon inhottavan räntä/lumi/raesateen jälkeen saimme kun saimmekin nauttia aurinkoisesta Vappupäivän säästä! Tästä nyt kohti kesää.

2 kommenttia:

  1. Olittepa aktiivisia vappujuhlijoita :) Me kökötettiin kotona ja itse puuhastelin kaikenlaista rästihommaa - kivaa sekin, muttei vappua oikein huomannutkaan. Aurinkoa viikkoosi, on luvassa todella lämmintä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtäkkiä sitä huomasikin että olikin paljon vappuohjelmaa, kivaa sekin! Mutta tuo lämpö on nyt niin ihanaa ja valo myös. Nautitaan!

      Poista