maanantai 21. elokuuta 2017

Verhot - mitä ihmettä?










Meillä on verhot, siis kangasverhot, ihanan ryppyiset pellavaverhot, makuuhuoneissa. En edes muista montako asuntoa sitten meillä olisi ollut kangasverhot. Asunnoissa on ollut aina valmiina sälekaihtimet tai olemme itse laittaneet jonkinlaiset kaihtimet, enkä ole tullut hankkineeksi sitten muita verhoja, edes tuomaan tunnelmaa, vaikka aina niistä olenkin haaveillut. 

Nykyiset verhot hankimme näkösuojiksi eli ihan tarpeeseen, mutta miten ihanaa tunnelmaa ne tuovatkaan juuri makuuhuoneisiin. Pehmeyttä, kotoisuutta, lämpöä. Nyt pohdinkin samanlaisten verhojen hankkimista myös ruokailutilaan ja tv-huoneeseen, jossa myös mahdollinen yövieraamme (eli siskoni) tulee yöpymään. Ja miten kivoja valmisverhoja sitä myydäänkään, ei tarvinut muuta kuin äidin ompelukoneen kanssa meille ompelemaan verhoihin nauha, johon verhokiskojen kiinnityskoukut kiinnitettiin. Yhteistyöllä ja pienellä säätämisellä verhot saatiin valmiiksi ja ripustettua.

2 kommenttia:

  1. Kauniit ovat ja vähän samassa tahdissa mennään; ripustin huushollin ainoat verhot ikkunaan kesä-heinäkuun hujakoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, mähän olen sitten ihan etuajassa, kun suhteuttaa siihen milloin te muutitte! :)

      Poista