maanantai 25. helmikuuta 2019

Muutoksia huoneissa


Kun tytär muutti viime syksynä omilleen, niin meille tuli yksi ylimääräinen huone käyttöön. Siirsin heti joogamattoni sinne huoneeseen ja toimme yhden välivarastossa ollen sohvan sinne, tosin sitä ei näy vielä näissä kuvissa mitkä otin jo viime syksynä.

Tumma puinen työpöytä tuoleineen siirtyi makuuhuoneesta seinän toiselle puolelle ja lasinen, kevyt Ikean sivupöytä jäi tyttäreltä meille toistaiseksi, ja se siirtyi taasen makuuhuoneeseen. Nyt kun sohva tuli sinne ns. työhuoneeseen, niin pöytäkin vaihtoi paikkaa ja mustan pienen tv-tason päälle ilmaantui tyttären ylimääräinen tv, myös välivarastosäilytykseen tänne meille. Ja eikä tuota lattialla näkyvää peiliäkään enää ole, sen tytär haki kuitenkin itselleen kun sopikin kivasti uuteen kotiin. Totesimme, että kaikkea "ylimääräistä" ei kannata heti laittaa myyntiin tai kiertoon, vaan lainailla puolin ja toisin ja kokeilla mikä sopii kenellekin.

Tavallaan tuo huone on täysin turha meillä ja vähällä käytöllä, koska etäpäivinä teen töitä aina ruokapöydän ääressä ja telkkaria katson harvoin. Lähinnä joogailen huoneessa, luen sohvalla ja välillä olen siellä sohvalla yönikin nukkunut, kun siippa on ollut kipeä ja yskinyt keuhkonsa ulos, niin olen sitten minä saanut aikakin jonkinlaiset unet naapurihuoneessa. Ja onhan se hyvä "vierashuone" kun tytär käy täällä meillä yökylässä tai sisko etelänmerensaarelta Helsingissä pyörähtäessä.

Sen suurempia suunnitelmia huoneelle ei ole eikä siihen panosteta sen enempää sisustusmielessä, kaikki kun väliaikaista vain on. Tosin matto odottaa edelleen pesulaan pääsyä ja sitä myöten lattialle....

Muualle asuntoon olisi tarvetta yhdelle jalkavalaisimelle ainakin...jahka valon määrä alkaa lisääntymään, niin sisustusintokin taas kasvaa! Tänään oli muuten todella lämmin, kävin koiralenkillä kevätulkoilutakki päällä ja muutenkin oli kevyempi vaatetus yllä. Kevättä odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Ai siellä olikin jo niin lämmin :) Täälläkin paistoi taas siniseltä taivaalta, mutta on ollut todella kova tuuli - onneksi suunta oli sellainen ettei osunut meidän tontille.
  Tuo kierrättäminen on tosi hyvä juttu ja se vaatii tosiaan aikaa, että tavarat istahtavat oikeisiin paikkoihin. Ei tosiaan kannata heti hävittää!
  Meilläkin on kotona rullalla ylimääräinen ns marokkolaismatto, mikä jäi kun olkkariin tuli ne harmaat kuviomatot. Nyt keksin että tuodaan se tänne mökille toisen samanlaisen kaveriksi. En ollut myymässä sitä, mutta se oli odottamassa kohtaloaan entisessä lastenhuoneessa.
  Sulla on hyvä rauhallinen joogahuone ja 'oma huone' nyt kotona - aika luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hitaasti laittaminen ja miettiminen on hyvästä. Ja parasta luksusta on oma huone, minne voin vetäytyä lukemaan, joogaamaan tai vaikkapa päiväunille. Ihania mökkeilypäiviä teille sinne merenrantaan!

   Poista