tiistai 22. lokakuuta 2019

Road trip to California











Harmaata tiistai-iltapäivää! Täällä istun kotitoimistolla kynttilöiden palaessa ja kärsin aikaeroväsymyksestä. Tulimme kotiin sunnuntaiaamuna ja ensimmäisen yön nukuin kuin tukki, mutta viime yönä heräsin puoli kahdelta ja nukahdin uudelleen vasta viiden aikaan. Puolisen tuntia yritin nukahtaa ja rauhoittua, mutta sitten siirryin kirjan kanssa sohvalle. Sen siitä saa kun matkustaa maailman toiselle laidalle ja aikaeroa on kymmenen tuntia kotimaahan. 

Reissu oli aivan ihana, sitä mistä oltiin haaveiltu vuosikausia ja enemmänkin! Pari ensimmäistä yötä oltiin San Franciscossa, iltakuvat otettu hotellihuoneen ikkunasta 10. kerroksesta ja muut pilvenpiirtäjäkuvat hotellin baarista 19. kerroksesta. Friscossa emme ehtineet mitään nähdä tai tehdä työtapaamisten takia (mun edellisestä reissusta sinne on yhdeksän vuotta), mutta matkan tarkoitus olikin nähdä muuta Kaliforniaa tällä kertaa. Varsinainen road trip alkoi Golden Gaten ylityksellä! Mahtava fiilis ja siitä sitten lähdettiin ajelemaan kohti pohjoista. 

Kirjoittelen muutaman postauksen lisää reissusta tällä viikolla, kunhan tästä jotenkin alan pääsemään suht normaaliin elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti