maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ikä - vain numero

Niin, taas oli se aika vuodesta kun ikä vaihtui. Omaa ikää ei tule sinänsä ajateltua, ellei sitä kysytä jossain ja silloinkin pitää oikein miettiä oikeaa lukua. Hyvä merkki mielestäni! Siskon tytöt olivat tehneet hienot kortit ja siinähän se uusi luku näkyi selvästi. :)



Olin kutsunut iltapäiväksi omat ja appivanhemmat kahville ja kakulle. Nyt kun on raparperiaika parhaimmillaan, halusin tehdä jotain siitä, mutta en kuitenkaan tavallista raparperipiirakkaa. Bongasin uusimmasta Glorian ruoka&viini -lehdestä raparperitiramisun ohjeen. Ihana herkku ja kauniskin lasisessa astiassa.



Valkoisia pioneja lahjaksi vanhemmilta. Huumaava tuoksu.


Olemme viime vuosina mieheni kanssa ostaneet synttäri- ja joululahjoiksi teatteri- tai konserttiliput ja yhteisen illallisen = yhdessä tekemistä, kokemista tavaran sijaan. Tällä kertaa olimme Tokyo55 - ravintolassa, ensimmäistä kertaa. 


Alkuun tilasimme sushilajitelman; nigirit: lohi, grillattu lohi, rapu, yellowtail, tonnikala, makit: Tokyo ja Emperor.



Ja tonnikalasashmia wakamesalaatin kanssa.


Pääruoaksi häränmarmorifilettä, teriaykikastiketta ja wasabimajoneesia. Todella ihanat ja herkulliset ruoat. Suosittelen paikkaa!




Ilta päättyi jäähallissa Slashin konserttiin, jossa Mike Monroen bändi oli lämppärinä. Monroe veti myös pari biisiä yhdessä Slashin kanssa keikan puolessa välissä. Kovaa menoa oli!


Kiva synttäripäivä, täynnä erilaisia elämyksiä ja kokemuksia!

2 kommenttia:

  1. Ihana lahjapäätös; ei stressiä aiheesta vaan vain valintaa ja romppeen sijaan kivoja, tuoreita kokemuksia. Onnea vielä kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kumpikin saa ainakin pari kertaa vuodessa mieluisan kokemuksen, kun sitä ainakin itse lahjaa hankkiessa miettii myös niitä omia mieltymyksiä ja toiveita mitä haluaisi kokea ja nähdä, jos ei ihan toisen ajatuksent käy yksiin omien kanssa.

      Poista