lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden aloitus

Vuoden vaihtuessa tulee aina mietittyä mennyttä ja tulevaa vuotta moneltakin kantilta. Menneestä vuodesta pohdintaa mitä hyvää tapahtui (vanhan asunnon nopea myynti ja muutto uuteen kotiin), reissuja joita tuli tehtyä (Sveitsi, Ranska, Espanja, USA x 2, Unkari), myös ikäviä asioita ja kuinka niistäkin on taas selvitty, hyviä päätöksiä joita tuli tehtyä (elämäntapamuutos), asioita joita olisi voinut tehdä toisin tai paremmin, on koettua ikävää ja luopumista sekä vuodatettu kyyneleitä (tyttären lähtö vaihto-oppilaaksi), on ollut onnen hetkiä ja ilon kyyneleitä, on koettu ystävien häitä ja saatu iloisia vauva-uutisia, vietetty hauskoja juhlia ystävien kanssa nauraen vedet silmissä ja melkein pissatkin housussa hississä! ;)

Entä tämä alkanut uusi vuosi? Mitä odotuksia, haaveita, toiveita, tavoitteita? 


Sain ystävältäni joululahjaksi kirjan Säker Stil, kiitos siitä, ja sitä olen lukenut nyt innoissani ja uusia ideoita pukeutumiseen ja tyyliin löytäen ja samalla ruotsinkieltä kerraten. Ensin lukeminen oli kovinkin hidasta, mutta nyt kun kieleen on tottunut, sujuu lukeminenkin sujuvammin. Taidan ostaa vaihteeksi jotain ruotsalaisia lehtiä seuraavaksi! Kirjasta innostuneena siivosin vaatekaapin, vaikka teinkin perusteellisen siivouksen muuton yhteydessä, mutta vieläkin löytyi karsittavaa. Kaapista löytyi myös vaatteita mitkä mahtuvat nyt päälle, mutta jotka ovat toivottavasti pari kuukauden päästä jo liian isoja. Ennen tavoitteeseen pääsemistä en aio ostaa yhtään vaatteita, ja nyt kun kaapista löytyi paljon sopivan kokoisia hameita ja paitoja, joita en ole käyttänyt pariin vuoteen, niin ne tuntuvat melkein uusilta. Värien kanssa tulen olemaan entistä tarkempi tulevissa ostoksissa. Pysyttelen varmoissa perusväreissä: musta, harmaa, beige, ruskea, tummansininen, valkoinen ja näistä eri sävyt. Laukuissa, huiveissa ja muissa asusteissa voin sitten vähän irrotella, jos siltä tuntuu. Golf- ja muissa sporttivaatteissa tykkään sitten toisaalta irrotella kirkkaidenkin värien kanssa.



Joskus mietin olenko enemmän innoissani upeista paperikasseista ja paketeista, kuin kassin sisällöstä? ;) Muutossa jouduin tai päätin hävittää kaikki paperikassini, mutta nyt niitä on alkanut taas kertymään ja nyt aion pitää niitä jopa esillä makuuhuoneessa. Hullu mikä hullu! 




Joululahja mieheltäni.


Michael Korsin uusi liike Helsigin Mikonkadulla oli aivan ihana, mikä palvelu ja kokonaiselämys! Alesta löytyi lompakko mitä lähdinkin etsimään, eikös lompakon voi kerran 10 vuodessa vaihtaa. Löysin myös matalakorkoiset nilkkurit, joita olen etsinyt, nekin 50% alessa. Pelkkää säästöä siis!


Kotona pidän myös harmoniset ja rauhalliset värit, kauden värejä pieninä palasina, kuten jouluna muutama punainen tuikku.


Näin kauniita purkkeja voi pitää mielellään esillä myös keittiössä!




Taas mennään kovaa vauhtia kohti tavoitelukemia pitkillä kävelylenkeillä, jumpilla ja toivottavasti kohta myös hiihtäen, kun tänne eteläänkin on saatu nyt vähän lunta. Ja päivätkin alkavat oikeasti pitenemään pikkuhiljaa, kevättä kohti siis aurinkoisen hedelmäsalaatin voimin.





Suurin tavoitteeni on tänä vuonna elämäntapamuutoksen tuomat asiat. Tiedossa on myös taas matkoja, juhlia, ihanaa kotiarkea, terapialenkkejä ystävän ja koirien kanssa, treffejä mieheni kanssa, tyttären paluu vaihdosta ja ties mitä mistä ei ole vielä mitään tietoa.


Kohti valoa ja uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti