sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Lyhtyjä, matto ja sohva mökilläToissa viikonloppuna mökillä illat alkoivat jo hämärtymään kivasti ja sainkin sytyttää paljon lyhtyjä ulos tuomaan tunnelmaa. Muutaman lyhdyn ulkokäyttöön aion vielä hankkia, kun jokin kiva malli tulee vastaan. Saunominen kynttilän valossa ja uiminen pimenevässä illassa on jotain niin rentouttavaa ja tunnelmallista. Tumma ja tyyni järven pinta, hiljaisuus ja rauhallisuus.

Vielä oli niin lämmintä, että takkaa ei tarvinnut sytyttää sisällä, mutta kynttilöitä sitäkin enemmän luomaan kodikasta tunnelmaa. Vihdoinkin oli myös aikaa istua ja löhötä sohvallamme, kun ei enää illalla oikein tarennut istua ulkosalla. Sohvan edustalle etsin nyt pientä kevyttä pöytää, johon saisi laskettua lasin tai mukin ja laittaa jonkin kauniin lyhdyn, ja mattoa siihen olen myös kaavaillut. Eteiseen saimmekin jo äidin kutoman räsymaton tuomaan pehmeyttä jalkojen alle ja se kerää myös hyvin ulkoa tulevat roskat.

Pari julistetaulua olenkin jo hankkinut mökille, mutta kehykset edelleen hankkimatta....

Mökkikausi jatkuu vielä, mikä on ihanaa, vaikka tämä viikonloppu menikin kaupungissa, kun oli jo pitkän aikaa sitten sovittua menoa ystävien kanssa.

Kivaa sunnuntai-iltapäivää ihanassa intiaanikesäsäässä! Nautitaan. 

2 kommenttia:

 1. Lyhdyt tuovat niin ihanaa tunnelmaa eikä niitä voi koskaan olla liikaa. Meille tulee huomenna vieraita ja just keräilin kotiinkin kynttilöitä ja lyhtyjä esille, kyllä se syksy tulee.
  Mutta on sekin ihanaa, että lämpö hellittää vähitellen; meillä on niin lämmin sisällä edelleekin että ole ihan tuskainen.
  Kohtapa nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin on, minä kyllä polttelen kynttilöitä ja lyhtyjä kesälläkin, mutta tietenkin pimeään enemmän. Pian nähdään!

   Poista