tiistai 7. toukokuuta 2019

Pieniä sisustusjuttuja mökillä









Mökin sisustus täydentyy pikkuhiljaa pienillä hankinnoilla, osa ihan tarpeen mukaan ja osa vain kauneuden mukaan.

Hankimme mökille Rukan reissulta porontaljan. Sohvan edusta ja pieni sohvapöydän alusta kaipasi jonkinlaista mattoa. Olin ajatellut jotain muuta, mutta mieheni on aina halunnut porontaljan ja mökille se mielestämme sopii oikein hyvin. Talja on kaunis, pehmeä jalkojen alla ja lämminkin.

Luca-koirallakin pitää olla lämmin oma peti, ja siihen käyttöön laitoin vanhan villaviltin, vaikka kyllä koiraherra sohvallekin hyppää välillä lepäilemään, omaan päätyynsä, jossa on toinen viltti suojaamassa sohvaa.

Anopilta sain korin, jossa hän on pitänyt kesäkukkia parvekkeella, mutta meillä oli tarve korille sisälle. Sisustus- ja ruokalehdet ovat olleet vain lattialla sohvan päädyssä ja nyt sain ne siististi tuohon koriin. Oikein kivan näköistä! Korin edessä on vielä pino resepti-, mökki- ja sisustuskirjoja, niille pitäisi vielä keksiä jonkin kiva säilytysratkaisu. 

Löysin myös kermakannun samasta sarjasta kuin jo olemassa olevat ruohosipuli- ja kermaviilipurkit; niin kivat mökkitunnelmaan sopivat astiat. Nämä eivät pölyty tuossa avohyllyssä, vaan ovat käytössä kesäkaudella koko ajan.

Pienillä asioilla saa helposti ja kivasti uutta ilmettä ja sisustusta valmiimmaksi. Pikkuhiljaa hyvää tulee.


Mukavan keväistä viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo kermakannu ja sen kaverit! On aivan oikein, että ne pääsevät käyttöön, eivätkä vain pölyty hyllyssä.

    VastaaPoista
  2. Ja arvaapa vaan mistä sen ostin? Villa Nokkosesta. Ja nuo kannelliset kipot Vammalan siitä torin kulmalla olevasta sisustuspuodista, jonka nimeä en nyt millään muista. Muistatko Sinä?

    VastaaPoista