tiistai 19. huhtikuuta 2016

Fajitas eli tortillat

Meillä tehdään sunnuntaisin usein helppoa ja rentoa ruokaa. Panostamme enemmän ruokiin perjantaisin ja lauantaisin, ja sunnuntaisin rentoillaan. Arkipäivät ovat sitten ihan oma lukunsa. Teemme sunnuntaisin tosi usein kalaa, siitä on muodostunut meidän kalapäivä, mutta välillä toki muutakin, kuten viime sunnuntaina kun olimme palanneet mökiltä takaisin teki mieli texmex-ruokaa eli meillä se tarkoittaa fajitaksia eli tortilloja.



Pilkoin tarjoiluvadille tomaattia, paprikaa ja punasipulia, salaatinlehdet erottelin kerästä. Guacamolen teen aina itse. Soseutan avokadon joko haarukalla tai sauvasekoittimella, lisään valkosipulia, vähän salsaa ja joskus teelusikallisen ranskankermaa/kermaviiliä pehmentämään seosta. Tomaattilsalsan ostan valmiina, vaikka joskus olen intoutunut tekemään senkin itse, juustokastikkeen ostan myös purkissa valmiina. Tällä kertaa ostin myös papusalsaa valmiina. Lähes ainoita valmistuotteita mitä käytän. Lähes poikkeuksetta käytämme täytteessä broileria, maustan se valmiilla tacomausteseoksella. Sitten vaan ainekset tortillalätyn sisään ja lätty rullalle!









Helppoa ja hyvää, täytteitä kun voi vaihdella oman maun mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti