maanantai 16. toukokuuta 2016

KevätSpa - Budapest

Ensimmäinen IhaNaisten KevätSpa-reissu Budapestiin takanapäin! Hauskaa, paljon naurua, ihanaa oloa, rentoilua, hemmottelua kaikin tavoin, salsaa, hyvää ruokaa, kuplivaa, ystävien loistavaa seuraa, nähtävyyksiä...paljon uusia kokemuksia ja kivoja keskusteluja!


Ensimmäisenä päivänä kierrettiin loistavan oppaan johdolla muutamat tärkeimmät päänähtävyydet, nautittiin gulassikeittolounas ja kierros päättyi Aria-hotellin kattoterassille, jossa nautimme auringon paisteessa kuplivaa ja pientä purtavaa. Sieltä jatkoimme ystävämme kotiin, jossa myös majoituimme. Kaikilla oli sängyillä "tervetuloa-paketit" eli pyyhkeet, joissa oli oma nimi kirjailtuna, sisätossut, kosmetiikkaa, ohjelma ja henkilökohtainen kirje. Enpä ole mistään hotellista vielä saanut omalla nimellä kirjailtua pyyhettä!










Ensimmäisen illan illallisen nautimme ravintola Libertessä, jota voin suositella hyvin. Elävää musiikkia, hyvät cocktailit ja ruoat.



Aamiaisen nautimme jazz-musiikin soidessa taustalla ja kynttilöiden loisteessa; munakasta, salaattia ja smootheja kahvin ja teen kera.




Toinen päivä jatkui kiipeämällä katsomaan Vapauden leidiä, Szabadsag-szobor, ja sieltä Gellertin kylpylään nauttimaan altaista ja hieronnoista. Kylpylä oli tosi kaunis, kuten allaolevista kuvista näkee, mutta myös hyvin sokkeloinen, siellä oli sisä- ja ulkoaltaita ja kahvila, jossa nautimme salaattilounaan.











Kylpylän jälkeen palasimme ystävämme talolle, jossa hemmottelu jatkui mani- ja pedikyyrien parissa. Ah, mitä ylellisyyttä! Sushi-illallisen nautimme heillä kotona hoitojen lomassa ja pian alkoi salsa soimaan mekkojen ja korkokenkien ilmestyessä pikkuhiljaa kaikkien päälle ja ilta jatkui tanssien salsaklubilla.


Viimeisenä aamuna menimme vielä brunssille hotelli Marriottiin ja niillä eväillä jaksoikin sitten lentää illalla kotiin!


Aivan huippureissu, tämä täytyy tehdä uudelleen! Nyt paluu arkeen pitkäksi aikaa, mutta tässä reissussa onkin niin paljon sulateltavaa, että ihan hyvä ettei seuraava reissu ole ihan vielä kulman takana. Kiitos emännälle ja kaikille matkakumppaneille huipusta seurasta!

Toivottovasti säät lämpenee, nautitaan kevään valoisista aamuista ja illoista.

4 kommenttia:

  1. Reissu jossa totta totisesti riittää ihanaa sulateltavaa ihanan pitkään <3

    VastaaPoista
  2. Oma nimi kirjailtu pyyhkeeseen, aika ihanaa ❤️

    VastaaPoista