tiistai 31. toukokuuta 2016

Toukokuun parhaimmat

Toukokuun hauskin juhla oli tietenkin Vappu, vaikka se alkaakin jo huhtikuun puolella!


Toukokuun ehdottomasti paras matka oli mikäpä muukaan kuin Ranskan matka, kun tapasimme tyttäremme 8 kk jälkeen!







Toukokuun paras aamiainen: arkiaamuina parvekkeella, vihdoinkin on niin lämmintä että arkenankin jo tarkenee lukea aamun lehteä ulkosalla.



Toukokuun paras työlounas: ulkona merenrannalla tai puiston laidalla, mutta ulkoterasseilla kuitenkin aina kun mahdollista!



Toukokuun toiseksi paras reissu oli Budapestin KevätSpa IhaNaisten kanssa! 


Toukokuussa parasta luonnossa on ihana heleä vihreys ja vehreys sekä kukkivat puut ja pensaat sekä kukkien hurmaavat tuoksut. 




Toukokuussa saan juhlia sekä äitienpäivää että syntymäpäivää. Äitienpäivää juhlistimme Ranskassa pari päivää ennen oikeaa päivää ja syntymäpäivää vietin mökillä, mutta kyllä molempiin kertoihin mahtui myös kakuilla herkuttelua.




Toukokuun paras asia oli ehdottomasti tyttären kotiinpaluu Ranskasta eilen illalla! Tai tämä on kyllä koko vuoden paras asia tähän asti. Ihanaa, kun koko perhe on taas koossa.


Kesää kohti mennään kovalla vauhdilla ja ainakin tällä viikolla saadaan nauttia lämpimistä säistä!

2 kommenttia:

  1. Maanantaina Sipoonkorvessa oikein havahduin siihen kuinka valtava määrä vihreän eri sävyjä onkaan nyt nähtävissä, huippua! Ihania hetkiä teille perheen kasaannuttua taas kokoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sama homma ja varsinkin aamuisin ja iltaisin vihreä korostuu! Perhe koossa, vaikka ei tyttöä ole kauheasti kotona näkynyt, kun on kavereita pitänyt nähdä. ;)

      Poista