tiistai 3. toukokuuta 2016

Vapusta ja kukista

Hei hulinaa, vappu meni vauhdilla ihanassa säässä ja hyvässä seurassa! En edes muista milloin olisimme olleet vappuaattona kyläilemässä, kun olemme melkein aina itse kutsuneet meille vieraita, mutta tänä vappuna saatiin kutsu ystäville, mikä oli todella kivaa! Alla muutama kuva tarjoiluista: sushia, munkkeja ja kakkuja kuplivan kanssa nautittuna. Lisää vappuaatostamme voit lukea Kotonainen -blogista. 




Vappupäivän aamuna nautimme pientä aamiaista omalla parvekkeella auringon paisteessa: mansikoita, kylmäsavulohta, ravunpyrstöjä, kinkkua ja valkohomejuustoa, jonka jälkeen suuntasimme keskustaan vappubrunsille ystäväpariskunnan kanssa ravintola Salutorgetiin, joka ei taaskaan pettänyt tarjoiluillaan. Brunssi tarjottiin pöytiin, mikä oli kiva, ettei tarvinut jonotella seisovan pöydän jonoissa. Tämä tapa tuntuu yleistyneen brunssipaikoissa viime aikoina, hyvä niin. Valitsin listalta alkuun toast skagenin, pääruoaksi ylikypsää vasikan entrecotepihviä korvasienten kera ja jälkkäriksi pannacotan raparperihillokkeen kanssa eli hyvinkin keväiset, sesongin raaka-aineet oli kaikissa annoksissa. Päivä jatkui Salutorgetin aurinkoisella terassilla vielä iltapäivällä kun saimme muitakin ystäviä seuraamme. Hauska vappu oli, taas!


Nämä kuvat eivät nyt mitenkään liity vappuun, paitsi että palastelin taas kuihtumassa olevaa isoa kimppua pienemmäksi ja vein toisen pikkukimpun kylppäriin ja toisen vessaan. Pientä arjen luksusta!


Aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille! Seuraavaksi tulossa matkaraporttia Ranskasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti