torstai 12. toukokuuta 2016

Pariisi ja Louis Vuitton

Ehdimme paluumatkalla olla 1,5 päivää Pariisin helteessä, +26! Tai lähinnä minä ehdin nauttia helteestä, kun mieheni oli työasioillaan. Hotellissamme, joka oli tosi kiva, sympaattinen ja hyvällä sijannilla, oli Louis Vuitton hissi!!! Hissi oli perinteisen pieni ranskalainen hissi, johon mahduimme kahdestaan juuri ja juuri matkalaukkumme kanssa. Nyt tiedän miltä tuntuisi olla LV:n matka-arkussa sisällä. ;)











Toinen Loius Vuitton kokemus oli Fondation Louis Vuitton -museorakennus. Kannattaa mennä tutustumaan jo itse rakennuksen takia. Aivan huima ja hienot näkymät Pariisiin vähän eri suunnasta! Vieressä on kiva puisto, jossa kävelin hetken museokierroksen jälkeen; puistoa suosittelen erityisesti lapsiperheille, siellä näytti olevan jos jonkinlaista tekemistä lapsille ja paljon oli perheitä myös eväiden kanssa retkellä.




Ja ne ranskalaiset parvekkeet! Niitä jaksoin ihastella sekä Nantesissa että Pariisissa. Vielä ei ollut kovin paljon kesäkukkia laitettuna parvekkeille, mutta vihreitä kasveja ja puita oli paljon. Myös ihanat kukkakaupat jaksoivat ihastuttaa!









Kaiken kaikkiaan ihana reissu parhaassa seurassa! Huomenna perjantaina kohti uutta reissua ja kylpylätunnelmista sitten alkuviikosta lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti