keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Sara Hildenin taidemuseo Tampereella










Olen käynyt joskus lapsuudessa viimeksi Sara Hildenin taidemuseossa Tampereella, mutta nyt olin tällä mökkilomalla päättänyt siellä käydä, kun osui vielä Kimmo Kaivannon mielenkiintoinen näyttely sinne. Museo on ulkoapäin aika ankea betonikolossi piilossa Särkänniemen huvipuiston takana, mutta mikä ihana puisto ja järvenrantamaisema siellä odottikaan näyttelyn lisäksi. Myös itse museosta näki isoista ikkunoista monesta kohtaa järvelle, mikä oli myös iloinen yllätys. Museon kahvilalla on aurinkoinen ja suojaisa terassi, jossa istuskelin näyttelykierroksen päätteeksi kakkupalan ja teekupposen kera. Jatkoin matkaani kuljeskellen puistossa, jossa oli myös taidetta ja istuskelin vielä tovin puistonpenkillä järvimaisemaa ihaillen. Kivaa omaa aikaa kesken mökkeilyn!

2 kommenttia:

  1. Tekee hyvää käydä välillä tuulettelemassa ajatuksiaan mökkeilyn keskellä. Mietin tässä, että työelämän aikoina olimme välillä viisikin viikkoa mökillä ja saatoin käydä 2 kertaa Porissa ja kerran kotona. Enää ei onnistu. Pitää päästä tuon tuosta haukkaamaan happea...Museo on kyllä hienolla paikalla! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisi viikkoa mökillä, aikamoinen saavutus, mulle riittää viikko ja sitten on päästävä toisiin maisemiin. Nautitaan kesäsäästä!

      Poista