maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevät, kevät...

Aurinkoista ja todella lämmintä toista pääsiäispäivää, täällä etelässä on ainakin ollut todella lämmin päivä ja siitä on nautittu monin tavoin. Eilen oltiin tosiaan mun vanhempien luona viiden ruokalajin pääsiäislounaalla, oli todella hyvät herkut ja ei tarvinut kyllä illalla syödä enää mitään. Että kiitosta vaan vielä kerran! 1,5 tunnin iltalenkki Lucan kanssa laski vatsaa ja teki unesta syvää.





En olekaan vielä ehtinyt kirjoittaa juoksukoulusta, jossa olen (siitä tulossa oma postaus myöhemmin), mutta tänään kävin tekemässä yhden tämän viikon kotitreeneistä. Ja tämä kevät kun saa mun pään jollain tavalla sekaisin, niin mietin lenkistä parin tunnin kuluttua, että tekisi mieli mennä juoksemaan uudestaan. Tiedättekö sen tunteen, että vaikka vatsa on täynnä hyvää ja järki sanoo, että älä ota lisää, niin otat kuitenkin, nyt meinasi juoksemisen kanssa käydä samoin, mutta hillitsin itseni, olinhan jo käynyt aamulla kävelemässä Lucan kanssa ja nyt teimme vielä iltapäivälläkin suht pitkän kävelylenkin ja mahdollisesti tiedossa vielä iltalenkkikin, joten ehkä nämä riittävät nyt tälle päivälle.


Lenkin jälkeen asettauduin mun lempipaikkaan kotona eli sohvalle lasitetulle parvekkeelle! Otin kasan ruokalehtiä seuraksi, kun on suunniteltava parin viikon päähän tarjoilut naisten iltaa varten. Hyvin sain suunnitelman tehtyä ja menu alkaa hahmottumaan pikkuhiljaa.


Ja kevätsää saa mun tekemään mieli omituisuuksia, kuten kahvia! En juuri koskaan juo kahvia, tai silloin kun juon, niin sekin on espressoa ja yleensä mun tekee mieli sitä vain aurinkoisina kevätpäivinä parvekkeella. :) Outoa, mutta näin se menee.


Ja sitten olikin aika pudottaa lehdet käsistä ja antaa silmien painua kiinni - parvekepäikkärit - yksi parhaista tavoista rentoutua.

Lyhyt viikkoa tulossa ja kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa! Nautitaan keväästä.

4 kommenttia:

  1. Parvekepäikkärit, parvekkeen parhautta! Vaikka meillä nyt on korkattu partsi just yöunikäytössäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin on ja juurikin luin että teillä ihan yövytään, mäkin kyllä tykkään enemmän sisätiloissa nukkumisesta öiseen aikaan, vaikka päivällä parveke on parhautta!

      Poista
  2. Mä en oo tänä vuonna kokenut vielä kumpaakaan, en yö- enkä päiväunia partsilla! Tilanteeseen on saatava pian muutos! Mäkin aloitan todnäk päiväversiosta... :)

    VastaaPoista