torstai 24. maaliskuuta 2016

Toast påsk skagen


Tässä vaikkapa pääsiäiseksi kevyt lounas tai alkuruoka pääsiäisaterialle. Tykkään todella paljon ravuista ja kun täältä ei niin usein saa tuoreita rapuja, niin paremman puuttteessa ostan Stockmannin Herkusta Ravunpyrstöjä tilliliemessä ja niitä käytin tässäkin annoksessa. Sekoitin ravut ranskankerman kanssa, paahdoin leipäviipaleet, sivelin leiville vähän oliiviöljyä, laitoin muutaman salaatinlehden alle, lisäsin rapu-ranskankermaseoksen päälle sekä muutaman viipaleen avokadoa. Puristin päälle vielä sitruunamehua sekä rouhin mustapippuria. Ihanan raikasta herkkua!




Me olemme siis kotosalla pääsiäisen, kuten mainitsinkin jo aiemmin. Aion liikkua ulkona, ovat luvanneet ihan kivaa säätä, syödä hyvin, mutta kohtuudella, lukea ja järjestellä vähän kotia.


Rentouttavaa pääsiäisenaikaa kaikille! 

ps. viiriäisen muna sopisi hyvin annosta koristamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti