maanantai 7. maaliskuuta 2016

Tammi-helmikuun hyvät ja huonot

Ajattelin tänä vuonna vetää yhteen aina parin kuukauden parhaimmat, iloisimmat, hauskimmat ja ehkä myös tylsimmät jutut mitä on tapahtunut tai ollut tapahtumatta. Tylsimmät sen takia, kun ei tämä elämä ole vain yhtä ruusuilla tanssimista, vaikka välillä sellaisen kuvan saattaa blogeista saadakin.


Tammikuu oli kaiken kaikkiaan aikamoisen tylsä, mielikin oli aika apea eikä silloin juurikaan tapahtunut mitään kovin ihmeellistä. Ehdin tosin käydä joogassa ja jumpissa ihan kivasti, kuten myös leffatreffeillä ja ulkona syömässä mieheni kanssa, ystävän kanssa piipahdettiin paukkupakkasilla Lux Helsingin taidetta katsomassa ja kahvittelemassa. Monet tuntuivat kertovan samaa tammikuusta, ja sanoivat aloittavansa vuoden 2016 uudelleen helmikuun alusta.

Helmikuussa alkoi juurihoito ja koirankin kanssa juostiin eläinlääkärillä korvatulehdusten takia - tylsiä juttuja, mutta pakko hoitaa pois. Helmikuussa oli dinneritreffit mieheni kanssa, kuten myös vuotuinen naisten lounas skumpan kera. Ihania hetkiä! Tein aika paljon etätöitä helmikuussa ja niitä aion jatkaa koko kevään. Lomailtiin myös Italian Alpeilla ystävien kanssa, ihanaa aurinkoa, hyvää ruokaa, sporttia ja keskusteluja. Ehdimme viettää myös yhden talvisen viikonlopun mökillä siskoni perheen kanssa, lasketeltiin, saunottiin ja herkuteltiin ulkoilun vastapainoksi. Aivan ihana viikonloppu! Jumpat ja joogat oli tauolla helmikuussa, en vain ehtinyt enkä myöskään jaksanut, vaikka olisi tehnyt hyvää, kun elämäntaparemontti on edelleen vaiheessa, mutta ihan hyvässä vaiheessa kuitenkin.

Nyt alkaa olla matkalaukku pakattuna. Seuraava postaus tulee toiselta mantereelta loppuviikosta! Nauttikaa keväästä, toivottavasti kevät olisi jo pitkällä kun tulemme takaisin. 

2 kommenttia: