keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Aamuhetket


Aamut on mun juttu - monellakin tapaa! Tykkään viettää aamulla, myös työaamuina, hetken omaa aikaani teekupin kanssa aamiaisen jälkeen parvekkeella tai sohvalla, sitten kun ei enää tarkene istua parvekkeella. Istun siinä vain katsellen ulos tai luen blogeja (päivän sanomalehden luen aamiaista syödessäni), selaan instaa tai pinterestiä, kunhan saan viettää hetken itsekseni ennen päivän menoja. Juu, herään mielelläni vähän aikaisemmin että saan oman rauhallisen hetkeni. 

Välillä tykkään laittaa hunajaa teehen (en siis juo kahvia kuin Italian matkoilla!), ja nyt mulla onkin kahta ihanaa hunajaa: Stansvikin ravintolan hunaja on tuosta parin kilometrin päästä eli todellista lähituotantoa ja toinen onkin sitten Ranskan Pyreneiltä, hunajassa on pieniä suolakukkia seassa. Aamuisin juon ensin mustaa teetä ja sitten vielä "oman hetkeni" aikana vihreää teetä mahdollisimman isosta kupista, ja töissä kumpaakin ja iltaisin vain vihreää, vaikka ei multa unta ole vienyt kofeiini koskaan, ei edes silloin kun join kahvia.







Etätyöaamuina aamut ovat vielä rauhallisempia, kuten eilen. Heräilin rauhassa ilman kellonsoittoa, söin, luin lehden ja lähdin Luca-herran kanssa kävelylle. Kotiin tultua kone auki ja kiireisimpiin sähköposteihin vastaaminen, sitten suihku ja teehetki parvekkeella. Töiden teon lomassa ehdin eilen hyvin lakata sekä varpaiden että sormien kynnet syksyn ihanilla väreillä. 


Rauhallisia aamuja kaikille, niistä lähtee hyvä päivä käyntiin!

3 kommenttia:

  1. Kuule, olen aivan samanlainen hitaita aamuja rakastava tyyppi:). Herään aina niin aikaisin, että ehdin nautiskella aamiaisen ja lehden parissa. Poltan kynttilää näin syksyisin... Tämmöinen hitaus antaa energiaa päivälle ja tekee hyvää mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna - Kaikkea kaunista26. syyskuuta 2016 klo 8.06

      Kyllä, siinä ehtii ladata itsensä päivän menoihin hyvin, kun ottaa heti aamusta rauhallisen hetken itselleen. Nautitaan hitaista aamuista!

      Poista
  2. Kuule, olen aivan samanlainen hitaita aamuja rakastava tyyppi:). Herään aina niin aikaisin, että ehdin nautiskella aamiaisen ja lehden parissa. Poltan kynttilää näin syksyisin... Tämmöinen hitaus antaa energiaa päivälle ja tekee hyvää mielelle.

    VastaaPoista