maanantai 19. syyskuuta 2016

Aikuisen naisen meikkivinkit

Saimme kuulla syksyn meikkivinkkejä aikuiselle naiselle Sopusointuja bloggarin Maaritin kertomana viime lauantaina monday TO sunday -liikkeessä, josta kerroinkin jo aiemmin

Maarit kertoi mm. meikkivoiteista ja niiden käytöstä, luomiväreistä ja sävyistä, jotka sopivat aikuiselle naiselle, kuten myös huulimeikistä. Tuotteet oli kauniisti aseteltu tarjottimille ja siveltimet kauniisiin riveihin pyyhkeen päälle. Maarit korjasi tai lisäsi meille kaikille jotain meikin osa-aluetta. Oli ihana huomata, kuinka jo pienellä ja erilaisilla sävyillä saa ilmettä raikkaammaksi, ihoa hehkuvammaksi ja kuten myös uutta ilmettä kasvoihin. Paikalla oli myös argan-öljyn maahantuoja kertomassa tuotteesta. Arganöljy on ihon tehokosteutttaja, luonnon oma antiage-tuote. Arganöljy valmistetaan arganpuun pähkinöistä, joita kasvaa mm. Marokossa.







Ostin arganöljyn itselleni, koska viimeksi kosmetologikäynnillä kosmetologi sanoi ihoni olevan kuiva sekä kasvoista että dekolteelta, toivottavasti saan tästä nyt apua. Lisäksi kävin saman reissun jälkeen hakemassa Stockalta uuden luomiväripaletin (Lumene Kanervametsikkö), kynsilakan (Lumene Gel Effect nro 1 Niittyvilla) ja huulikiiltokynän (Lumene Miracle Sorbet nro 10 Kaunein kevät), ja nämä kaikki olivat vielä tarjoushinnoin myynnissä. Niin paljon helpompi ostaa meikkejä kun on nähnyt värit ja sävyt muiden ja omallakin iholla. 


Kaikenkaikkiaan oikein hyödyllinen, innostava ja ihana päivä, seurasta puhumattakaan! Uusin sävyin kohti uutta viikkoa. 

2 kommenttia:

  1. Tyytyväiset asiakkaat tuovat hyvän mielen! Oli kiva nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna - Kaikkea kaunista20. syyskuuta 2016 klo 20.47

      Näinpä juuri ja oli tosiaan kiva nähdä taas! Kivaa loppuviikkoa.

      Poista